Discussions under General

People Picker Scroll Bars do not work

first post: danaellis65 wrote: I have implemented this in my SharePoint 2010 farm. Everything work...

How populate properties of users when they are added from the people picker

first post: pdaoudi wrote: Hello! Thanks for this great job ... We have SharePoint 2010 with...

Multiple Prefixes?

first post: i102761 wrote: The capability in the GUI to add a prefix to the value returned is ...

Filter results in People Picker

first post: i102761 wrote: Is there a way to only show claim provider results in the people pi...

latest post: i102761 wrote: Thanks Yvand! This is close but not the answer I need. Let me exp...

LDAPCP key.pfx password

first post: suneelkumar wrote: Hi Yvand, Could you please provide the password for the LDAPCP ke...

latest post: Yvand wrote: Hello, I cannot share the password because it guarantees to everyon...

Groups suddenly gone

first post: sjonsson wrote: Hi all, I have an issue that I need some help with. I´ve installe...

latest post: sjonsson wrote: Hi, Thank you for the reply. I had to remove the Group and add it b...

Claims Providers not able to 'update' SharePoint without disconnecting then batch push

first post: Schmirkenizer wrote: We have both the Wingtips project example and LDAPCP as claims prov...

latest post: Schmirkenizer wrote: Thank You for your response, I believe that we have solved one por...

Claims Search call failed. Error Message: Object reference not set to an instance of an object.

first post: rriopel wrote: Receiving the error: Claims Search call failed. Error Message: Obj...

latest post: Yvand wrote: hello, can you set LDAPCP logging in verbose with cmdlet below and ...

Not able to add a Term Store Administrator

first post: suneelkumar wrote: Hi, I deployed LDAPCP 2010 solution in my farm, everything seems ...

latest post: Yvand wrote: hello, did you find the cause of this? Can you check the connection...

answered by: suneelkumar wrote: Hi, Thanks for your quick response, I deployed the latest wsp and...

LDAPCP causing UPS to go offline

first post: james2k8 wrote: Hi, For some weird reason UPS wouldn't start if LDAPCP is assigne...

latest post: Yvand wrote: Is this server running SharePoint service “Microsoft SharePoint Fou...